Susanne Rockland

In 2015 ben ik gestart met mijn coachingspraktijk. Het begeleiden, coachen en adviseren van jongeren en volwassenen is de rode draad in mijn loopbaan en gezien ik mezelf wil blijven ontwikkelen was de stap naar een eigen praktijk een logisch vervolg. In mijn werkzaamheden als coach haal ik veel voldoening uit het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen.

Op basis van een talentscan en een uitgebreide motivatieanalyse help ik jongeren en volwassenen meer inzicht te krijgen in hun talenten, intrinsieke motivatie en hun drijfveren zodat ze weloverwogen loopbaankeuzes kunnen maken. Ik coach jongeren die nog niet weten welke studie ze willen gaan volgen of die twijfelen over hun studiekeuze, jongeren die vastlopen in het regulier onderwijs en volwassenen die op een keerpunt staan in hun carrière.

Als er sprake is van stressklachten of een burn-out maak ik in een begeleidingstraject gebruik van de CSR-Methode ® .

 

 

De coaching is gericht op het verkrijgen van meer zelfinzicht en bewustwording van jouw unieke motivatiepatroon zodat je persoonlijk leiderschap kan nemen over je toekomst. Wil je meer weten over de verschillende coachingstrajecten, neem dan contact op.