Susanne Rockland

Het begeleiden, coachen en adviseren van jongeren en volwassenen is de rode draad in mijn loopbaan en gezien ik mezelf wilde blijven ontwikkelen was de stap naar een eigen praktijk een logisch vervolg. In 2015 ben ik gestart met mijn coachingspraktijk en heb ik me in eerste instantie gericht op het coachen van mensen met loopbaanvragen en jongeren die advies nodig hebben bij het maken van hun studiekeuze.
Tijdens mijn werkzaamheden als loopbaancoach merkte ik dat stressklachten en burn-out vaak een rol spelen bij mensen die met loopbaanvragen bij mij komen. Als het niet meer lukt om alle ballen hoog te houden en er stressklachten ontstaan dan is het van belang om eerst deze problematiek aan te pakken voordat je goed in staat bent om keuzes te maken voor je loopbaan. Inmiddels ben ik erkend CSR-stresscoach en kan ik je helpen herstellen wanneer je kampt met stressklachten of een burn-out.

In mijn werkzaamheden als coach haal ik veel voldoening uit het bijdragen aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van mensen. Ieder mens is uniek en ik vind het heel belangrijk dat de coaching aansluit bij jou als persoon. Een coachingstraject maak ik op maat afhankelijk van jouw wensen, behoeften en mogelijkheden.

Wil je meer weten? neem dan contact op.